Δείτε όλα τα νέα

Κονσέρτο κλασσικής μουσικής από νέους βραβευμένους Ολλανδούς μουσικούς

Δευτέρα, 16. Οκτωβρίου 2017, 19:30

Holland poster

Κονσέρτο κλασσικής μουσικής από νέους βραβευμένους Ολλανδούς μουσικούς στο ΚΑΜ

Στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης του Πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα κου CasparVeldkamp, στα Χανιά την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 στις 19.30μ.μ. ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ και η Ολλανδική Πρεσβεία διοργανώνουν συναυλία κλασικής μουσικής στον 2ο όροφο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Στη συναυλία θα συμπράξουν οι νέοι σε ηλικία βραβευμένοι Ολλανδοί μουσικοί του Ιδρύματος Πριγκίπισσα Χριστίνα: ValentineBlange (βιολί), AnneSophievanRiel(βιόλα) και RangelSilaev(πιάνο).

Ανάλογες συναυλίες πραγματοποιούνται επι σειρά ετών σε συνεργασία με τους βραβευμένους μουσικούς του Ολλανδικού Ιδρύματος «Πριγκίπισσα Χριστίνα».

Το ϊδρυμα διατηρεί επαφή με όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παροτρύνοντας νέους μουσικούς ηλικίας 12-19 ετών να συμμετάσχουν στον Εθνικό Διαγωνισμό Μουσικής που διοργανώνεται κάθε χρόνο. Ο ρόλος του ιδρύματος είναι να βοηθήσει τους νέους μουσικούς να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να βρουν το δρόμο τους στον επαγγελματικό κόσμο της μουσικής. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος είναι και η διοργάνωση συναυλιών για τους επιτυχόντες των Διαγωνισμών, τόσο στη Ολλανδία όσο και στο εξωτερικό. Περισσότερες από 200 τέτοιες συναυλίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, ως επι το πλείστον με τη συνεργασία των Ολλανδικών Πρεσβειών και των τοπικών φορέων.

 

Περισσότερα ΕΔΩ

 

 

Θέση : Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι)
ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ
Χανιά
Κρήτη
73100
Ελλάδα

Πίσω

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση